Over ons

Mijn naam is Guido Vijn en ben graag jouw rijles-instructeur.

Samen met onze kinderen wonen wij met veel plezier in Sleen.
Het overdragen van kennis en vaardigheden is altijd mijn werk geweest.

Na ruim 30 jaar in het bedrijfsleven en zo’n 1,5 miljoen kilometer rijervaring heb ik voorjaar 2021 besloten te starten met de opleiding tot rijinstructeur.
Gedurende de opleiding bleek dit de juiste keuze. Het werk geeft mij veel plezier en zelfstandigheid.

Het individueel begeleiden en werken met jongeren die gemotiveerd zijn iets te bereiken is mijn passie.

Tijdens de lessen staat een ontspannen sfeer voor de leerling voorop. Met aandacht, kwaliteit en resultaat!

Dat is 100% aandacht voor jou!

Guido Vijn rijschoolhouder bij Autorijschool Zuidenveld.

Waarom de naam Zuidenveld?

Autorijschool Zuidenveld rijdt vanuit standplaats Sleen en richt zich, gezien de onderlinge rijafstand, op het geven van autorijles en theorieles aan leerlingen wonend in of rondom het Zuidenveld gebied.

Dit gebied bestaat uit acht voormalige gemeenten van het dingspel Zuidenveld in Zuid-Oost Drenthe, Coevorden, Dalen, Emmen, Sleen, Odoorn, Oosterhesselen, Schoonebeek en Zweeloo.

Het Zuidenveld is een begrip in de regio en staat voor saamhorigheid en aandacht voor elkaar.

Tentoonstellingsvereniging Het Zuidenveld bestond in 2020 maar liefst 100 jaar en organiseert nu nog ieder jaar de traditionele en feestelijke tentoonstelling met de rundveekeuring, paardenkeuring, ponykeuring, paardenconcoursen en nationaal concours hippique.

De vereniging is elk jaar in samenwerking met één van de acht dorpskernen actief met de organisatie. Het plaatselijke comité draagt zorg voor de aanvullende activiteiten zoals de optocht met praalwagens, de erebogen in het dorp, de straatversieringen, de tuinverlichtingen, de lichtroute, de feestavonden in de tent en tal van andere activiteiten in het dorp.