Jouw rijles!

Je wordt thuis opgehaald en je kan kiezen voor 60, 90 of 120 minuten autorijles. Wil je meer in één keer? Dan hebben we nog de Turbo Rijles van 3,5 uur inclusief 30 minuten pauze.

Lees verder voor alle informatie.

Geslaag bij Autorijschool Zuidenveld.

Klaar voor je eerste les?

Bekijk onze pakketten en maak vandaag nog je eerste afspraak voor een kennismaking en een proefles!

Kies zelf hoe vaak je wilt lessen

Leerling Autorijschool Zuidenveld.

Voor jouw rijlessen word je thuis opgehaald. Je kunt kiezen voor lessen van 60, 90 of 120 minuten.

Als je een extra stap wilt maken bieden wij de interessante mogelijkheid om 3,5 uur te lessen met een gezellige pauze van 30 minuten.

Aan het einde van iedere les rijles word je weer thuisgebracht.

Je lest in een moderne Mercedes A-klasse

Als je bij ons gaat leren autorijden dan leer je dat in een moderne Mercedes A-Klasse. Deze compacte auto is erg makkelijk in het gebruik, is heel erg overzichtelijk en rijdt bijzonder fijn.

Leerlingen geven aan dat dit een hele fijne auto is om het autorijden te leren en dat zij zich vrij snel veilig achter het stuur voelen.

16,5 jaar? 2toDrive!

Geslaagd bij Autorijschool Zuidenveld.

Als je 16,5 jaar bent kun je al starten met autorijles. Je kunt dan praktijkexamen doen op je 17e en je er klaar voor bent.

Als je op jouw 17e slaagt mag je direct tot je 18e rijden onder begeleiding.

Dit houdt in dat er tot jouw 18e een begeleider in de auto aanwezig moet zijn wanneer jij achter het stuur zit. De begeleider moet vermeld staan op een begeleiders-pas die via het RDW aangevraagd kan worden. Deze manier van begeleid rijden heet 2todrive.

Praktijkexamen en Tussentijdse Toets

Wanneer jij er klaar voor bent plannen we samen met jou een datum voor het praktijkexamen in.

Voorafgaand aan het praktijkexamen bestaat de mogelijkheid om een Tussentijdse Toets (TTT) te doen. Dit is een proefexamen die jou voorbereidt op het daadwerkelijke praktijkexamen voor je autorijbewijs.

De examinator kijkt dan welke onderdelen van het autorijden nog verbeterd moeten worden voordat je klaar bent voor het ‘echte’ examen.

Bij deze Tussentijdse Toets kun je vrijstelling verdienen voor de zogenaamde ‘bijzondere verrichtingen’, zodat je deze tijdens je eerste praktijkexamen niet meer hoeft te laten zien.

Voor zowel het praktijkexamen als de tussentijdse toets dien je de verkeersschool te machtigen. Zodra deze gegevens verwerkt zijn kan het examen of de TTT gepland worden.

Het praktijkexamen en de tussentijdse toets worden allebei afgenomen bij de CBR examenlocatie in Emmen.

Logo Zuidenveld

Autorijschool Zuidenveld
Struikheide 24
7841 GE Sleen

Telefoon: 06-27263039
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur
E-mail: info@autorijschool-zuidenveld.nl

Volg ons online